Gå til sidens hovedinnhold

Her er de som har fått flest kommunale verv

Artikkelen er over 2 år gammel

Kommunestyret har valgt medlemmer og varamedlemmer til en rekke underutvalg. Noen navn går igjen.

Ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) er Nittedals representant i representantskapene for Nedre Romerike vannverk og Nedre Romerike avløpsselskap. I det første får hun selskap av Kjetil Sukkestad og i det andre av Torbjørn Seljevoll, begge fra Høyre.

Varaordfører Inge Solli (V) er kommunens representant i representantskapet til Roaf, Romerike krisesenter, styringsgruppa for vannområdet Leira-Nittedal og generalforsamlingen i Norasondegruppen AS. I representantskapet til Roaf får han følge av Høyres Arnt Kristoffersen.

Erland Vestli (Frp) er Nittedals mann i representantskapene for Romerike Revisjon IKS og Romerike kontrollutvalgssekretariat, og møter dessuten på generalforsamlingene i Nedre Romerike vannverk og Strandveien 1 AS. Hos NRV får han følge av Arnt Kristoffersen og hos Strandveien 1 av Jan Stefan Holme, begge fra Høyre.

Rune Kyllenstjerna (Ap) og Marius Egeberg (H) er Nittedals deltagere i representantskapet for Nedre Romerike brann- og redningsvesen, mens Ann-Karin Pettersen (Ap) sitter som kommunens representant i kirkelig fellesråd.

Kommentarer til denne saken