I løpet av sluttspillet ble det spilt fem kamper, hvor jentene blant annet slo ut Nittedal og Flint før de møtte Askøy i finalen. Jentene spilte bedre og bedre utover i cupen, som startet på torsdag og ble avsluttet lørdag.

Finalen ble svært spennende. Askøy hadde muligens undervurdert jentene fra Gjelleråsen. De startet bra og supportergjengen var utstyrt med bjeller og en stor heiagjeng. Men etter kort tid tok Gjelleråsen ledelsen på straffespark og fikk overtaket. Laget fra Bergen mistet muligens litt motet, og bjellene på sidelinja stilnet.

GIF-jentene spilte sin beste kamp i turneringa og ble belønnet med seier 2-0. Det ble ellevill jubel da dommeren blåste av spillet. Alle spillerne var svært fornøyd med turneringa. Laget besto av 11 spillere født i 2009 og fire jenter fra 2010-årgangen. Lagene har trent sammen i vinter og drar god nytte av samarbeidet på tvers av årskullene.

Foreldre, trenere og lagledere gjør en god jobb med å legge til rette og gjennomføre treninger og kamper for jentene. De gratulerer med strålende innsats og ikke minst en fin pokal til premieskapet på Li.