Gå til sidens hovedinnhold

Hentet opp seks mål, men tapte 8-9

GIF tapte dessverre tirsdagens nøkkelkamp mot Akerselva 8-9, selv om de scoret seks mål på ti minutter i tredje periode.

Akerselva har flere gamle GIF’ere på laget, blant annet Hans Roar Wilhelmsen, Tu Tran Minh og Per Christian Brath. Wilhelmsen ga vertene ledelsen midtveis i 1. periode, men Eivind Hoem utlignet i overtall. Akerselva scoret to ganger i andre periode før Mikael Broms reduserte til 2-3. Men så startet dramatikken.

Et snaut minutt før siste periodepause pådro Anders Mellum seg fem minutters utvisning for hardt spill og i tillegg fikk assistenttrener Jakob Sandelin kampstraff 2. Akerselva benyttet anledningen til å øke til 4-2 fire sekunder før perioden var over og score fem mål i løpet av tre og et halvt minutt i starten av tredje.

GIF slo tilbake ved Robin Norstrøm, og da laget var fulltallig startet opphentingen. Eivind Hoem og Anders Mellum scoret i overtall og Simon Wistrøm på straffe. Mikael Broms og Colin Oustad fulgte opp, og med sju og et halvt minutt igjen var GIF bare ett mål bak. Men til tross for at de fikk spille i overtall i nesten to minutter på slutten maktet ikke GIF å få inn utligningen.

GIF avslutter første del av serien med hjemmekampen mot Sarpsborg på lørdag. Serieseieren står mellom Tunet og Greåker, som begge har 24 poeng, men Tunet har en kamp mindre spilt og har ennå ikke avgitt poeng. Akerselva har den siste sluttspillplassen med ti poeng, Harstad har ni, GIF seks og Fredrikstad fire poeng.

Kommentarer til denne saken