Maren Brännare-Gran gikk første etappe, mens Jacob Wallenius hadde ankeretappen. Henrik hadde andre etappe, og første skyting ble unnagjort uten bruk av ekstraskudd. På stående ble det krevende da Henrik startet med å bomme på de tre første skuddene. Ett bomskudd til hadde medført strafferunde, men nittedølen klarte å holde hodet kaldt og unngikk strafferunden. Han vekslet som nummer to etter Oppland.

Stafetten ble først avgjort i siste bakke før mål, hvor Oppland 1 vinner foran Oppland 2 og Oslo og Akershus 1. Uttaket til stafettlaget var basert på fredagens normalprogram, hvor Henrik var den nest beste løperen i kretsen for gutter i alderen 17-19 år. I klassen M17 tok Henrik en ny sølvplass og sikret sesongens femte pallplass av fem mulige.

På søndagens sprintrenn gikk det tyngre både i sporet og på standplass. Henrik ble da nummer ni. Kasper Kalkenberg vant igjen begge norgescuprennene.

Lisa Sørlien var den andre løperen fra Nittedal som gikk norgescuprennene i Målselv. På fredagens normalprogram ble det blytungt, og hun fikk mange tilleggsminutter. Men det var klar fremgang på søndagens sprint med kun tre strafferunder. Hun ser nå frem til å få en god måned med trening før NM i skiskyting arrangeres på Brumunddal.