Gå til sidens hovedinnhold

Henrik inviterer til jubileumsshow

Artikkelen er over 1 år gammel

Denne helga kan du glede deg til 90 minutter med mye humor og flere overraskelser i Lillesalen i Flammen. Og det aldeles gratis. Henrik Thoresen inviterer til sin jubileumsforestilling «Hemma humor».

Henrik Thoresens store lidenskap er teater. Nå kan han se tilbake på 10 års sceneaktivitet, først i Nittedal Teater og de to siste årene også med sitt eget selskap, Teater og Entertainment. Et jubileum som er vel verdt å feire, mener han, og setter altså opp sitt eget show. Der oppsummerer han sin skuespillerkarriere og privatliv så langt, alt med et humoristisk glimt i øyet.

– Men det blir ikke bare meg på scenen, for denne gangen satser jeg større enn som så, betror han Varingen.

– Jeg har med dansere fra Danseverket og skuespillere som jeg ikke røper navnet på ennå. Til sammen blir vi 13 aktører i sving.

I fjor hadde han også forestilling, «To gode venner debuterer», da sammen med Turi Bangen som også er med i år, nå som Henriks assistent.

I helgas show, «Hemma humor» lover han låter fra blant annet musikalene «Showboat», «Chicago» og Pinocchio». I tillegg blir det dialog og videovisning.

– Men først og fremst kan jeg garantere at det blir galskap, livsglede og humor, men også alvor. Publikum risikerer nok å møte seg sjøl og sine egne fordommer i døra, tror han.

Det blir én forestilling lørdag og én søndag, og som sagt, gratis adgang.

– Men det er jo langt fra gratis å sette opp et slikt show, Henrik. Hvordan finansierer du dette?

Henrik ler når han forteller at han har en veldig snill bestemor som trår til.

– Og så skal vi jo ha kafeteria som gir litt inntekter, da, legger han til.

Kommentarer til denne saken