Blant 17-årsgutta vant NIL 11-1 over Fjerdingby og 4-0 over Akerselva, mens det ble tap 2-8 for Tunet og 2-7 for Slevik. Seks poeng og tre plussmål var akkurat ett plussmål for lite til å gå videre i sluttspillet. GIF vant 2-1 over Ull/Kisa, 5-1 over Ellingsrud og 3-2 over Asker før det ble tap 1-6 for Sarpsborg. GIF røyk imidlertid 1-8 for Slevik i kvarten, så de to finalelagene i G17 ble Tunet og Greåker.

17-årsjentene spilte også sist helg, men uten lokale innslag. I serien på Manglerud endte tre lag på seks poeng. Sveiva slo Tunet 3-2, men tapte med samme sifre for Sarpsborg. Men Tunet slo Sarpsborg 4-2 og sikret dermed finaleplass. Sveiva fikk revansj med 3-1 på Sarpsborg og møter Tunet i J17-finalen i slutten av mars.

Kommende helg er det 15-årsjentene som skal i aksjon i Rotneshallen, og NIL og GIF skal opp mot Sarpsborg, Sjetne, Tunet, Ull/Kisa og Østensjø. Det spilles serie og de to beste går til finalen.

Det blir også en J19-kamp på Rotnes i helga, men i det sluttspillet er det ingen lokale lag. Sarpsborg, Sveiva, Tunet og Østensjø gjør opp i seriespill.

NIL er derimot involvert i 15-årsguttas sluttspill i Stavanger i helga. Der er det to puljer, og NIL møter Fjerdingby, Hommersåk, Sandnes, Tunet og Østensjø. I den andre pulja spiller Greåker, Hundvåg, Sarpsborg, Stavanger, Sveiva og Ull/Kisa.

19-årsgutta er i Sandnes helga etter, og der er det også puljespill. GIF er representert, og møter Sandnes, Sarpsborg og Ull/Kisa, mens Ajer, Sjetne, Slevik og Tunet utgjør den andre pulja.