Feiret Halloween med Nittedal teater

GØY. Kjempegøy  å feire Halloween med Nittedal teater syntes Helena Stavdal og Mathilde Gransen. T.v Silje Fagerholt.

GØY. Kjempegøy å feire Halloween med Nittedal teater syntes Helena Stavdal og Mathilde Gransen. T.v Silje Fagerholt. Foto:

De hadde valgt å ha klasseklubb på samme dag som Nittedal teater inviterte på skummel skummel fest. Det ble stor suksess.

DEL

– Vi har klasseklubb med klassen på Halloween. Det er kjempegøy, sier Helena Stavdal og Mathilde Granåsen.

Da passet det ekstra godt at Nittedal teater arrangerte sin gru-grøsselige Halloweenfest på Nittedal ungdomsskole. Med skummelt teater, filmvisning og kostymer til gull i prestasjon.

Halloween

– Det har kommet 50 stykker alt. Ett kvarter etter at vi åpnet. Det lover godt for kvelden, sier Katrine Vabog.

Fullkomment gjennomført

En bugnende godteskål og Katrine Vabog hilser velkommen i døra. Greit med en start på godteinnsamlingen. For mange passe på å ta turen ut for å gå knask eller knep for så å komme tilbake igjen på festen.

Inne i gymsalen dunker musikken og de unge kaster seg rundt i vill dans. Gøy å kle seg ut. Gøy å være på fest sammen.

BLOD. Mye fakeblod og store smil. Grøss og moro på en gang.

BLOD. Mye fakeblod og store smil. Grøss og moro på en gang.

Og som alt annet gjengen fra Nittedal teater tar i er det fullkomment gjennomført. De er kledd i akkurat passe skumle kostymer alle sammen, som slett ikke er så skremmende. Men å møte dem i en mørk bakgate eller på vei hjem i en mørk skog vil jeg fraråde på det sterkeste.

Grøsselig og morsom

– Hjertelig velkkmmen på en grøsselig, herlig, morsom og litt skummel Halloweenfeiring, ønsket Lene Hagen i Nittedal teater. Og inviterte på dobbelt opp. Med to filmer - Haunted Mansion for de yngre og den nyeste Haloweenfilmen for de eldre. Og med to sirkusforestillinger - og det som alle ventet på: Skrekkløype.

– Den siste blir litt ekstra skummel, lovte Lene Hagen. – Og dere blir delt opp i små grupper, ellers blir dere så trygge.

FLINKE. – Jeg synes Nittedal teater er veldig flinke, sier Mona Kraft som hadde med sønnen Philip og Ariadne.

FLINKE. – Jeg synes Nittedal teater er veldig flinke, sier Mona Kraft som hadde med sønnen Philip og Ariadne. Foto:

Flinke til å arrangere

Da Varingen var innom var det flest av de yngre.

– Vi er her jo på klasseklubb, sier mamma Mona Kraft.

– Men jeg tenkte uansett at det var fint å feire her, få dem litt bort fra knask eller knep hjemme og så kan de møte venner. Og Nittedal teater er så flinke til å arrangere.

Freakshow

Så er det sikrus. Sirkus Morbido lokker folk inn i teatersalen lengst inne. Mange av foreldrene fra klasseklubben finner også plass på benkeradene. Det knaskes smågodt og blodpopcorn ti skummel musikk. Sirkusdriektør Max Morbido lover at det skal bli et freakshow.

Flere bilder finner du på www.varingen.no

Artikkeltags