Det var hakadølenes avslutning på sesongen som gjorde at de endte på 30 poeng mot Kisas 29 og Nittedals 28. I første del av sesongen tapte HIL både 2-6 hjemme for NIL og 0-6 borte mot Ull/Kisa. Men hakadølene vant de øvrige matchene. Ull/Kisa sløste bort to poeng i 2-2-kampen mot Skjettens 2. lag og NIL og Ull/Kisa spilte 2-2 i innbyrdes oppgjør.

Nittedølene hadde således initiativet, men etter 2-5 hjemme mot HIL og 1-2 borte mot Ull/Kisa var det klart at de ikke kunne vinne. I en ren seriefinale på Elvetangen i siste runde måtte HIL vinne, og de slo Kisa 2-0. Dermed ble det serieseier, og HIL hadde også best målforskjell og scoret flest mål.

I den andre 2. divisjonsavdelingen blant 13-årsgutta ble GIFs 2. lag nummer tre, tre poeng bak Bjørkelangen og Ull/Kisas 2. lag. Men GIF slo begge hjemme.

Må håpe på poengdeling

I 13-årsguttas 1. divisjon imponerte GIF ved å vinne alle 13 kampene i grunnserien og ende ni poeng foran serietoer Løvenstad. I KM-serien gikk GIF imidlertid på et tap mot Lørenskog, men kunne overtatt initiativet igjen hvis de hadde slått Løvenstad. Kampen endte imidlertid 3-3, og dermed er GIF nr tre, to poeng bak Ull/Kisa og ett bak Løvenstad. De to møtes på Løvenstad fredag, og vinneren blir kretsmester. Men skulle kampen ende uavgjort tar GIF KM-seieren ved å slå Lillestrøm borte. Lørenskog har like mange poeng som GIF, men klart dårligere målforskjell.

I 13-årsjentenes 1. divisjon ble det 5. plass på NILs jenter, og samme plassering fikk GIF i avdelingsmesterserien i 2. divisjon. Hadde de slått Frogners 2. lag (2-5) hadde de imidlertid blitt nummer to. Hakadals 13-årsjenter ble nummer åtte i første del av serien, men lå an til å kunne bli avdelingsvinner i andre del. Da måtte imidlertid Nittedals 2. lag slås i siste runde, og med 2-2 ble det i stedet 2. plass bak Åsen.

Tøffere i KM

I 14-årsjentenes grunnserie i 1. divisjon endte NIL på 2. plass, bare poenget bak Ull/Kisa, men i KM-serien ble NIL kun nummer fire. Nittedals 2. lag ble nr åtte i grunnserien, men endte på 2. plass bak Bjerke i serien for avdelingsvinnere.

I 14-årsguttas 1. divisjon hadde GIF tatt 2. plass bak suverene Skedsmo med seier borte over Ull/Kisa. Men med tap 1-2 ble de også passert av Lørenskog og endte på 4. plass. I 14-årsguttas 2. divisjon hadde Varpe muligheten til å ta 3. plassen ettersom Skedsmos 2. lag tapte for Frogner. Men med 3-3 borte mot Ull/Kisas 2. lag ble det 4. plass, poenget bak. Også GIFs 2. lag i 3. divisjon endte på 4. plass. I 14-årsguttas 9'er/7'erserie ble NILs 2. lag nr tre, men åtte og fem poeng bak Kurland 2 og Lørenskog 5.

I regional serie

NILs 15-årsjenter i regional serie er nr 11 med en serierunde igjen, men har sjansen til å hente inn både Heming og Vind, som møter topplag, mens NIL spiller hjemme mot jumboen Øvrevoll Hosle på lørdag.

I 16-årsguttas 1. divisjon var Skedsmo helt overlegne, men fem lag sloss om de neste plassene. GIF lå på 4. plass, men med seier borte over Kløfta samtidig som Ull/Kisa 2 avga poeng hjemme mot Skedsmo ble det 3. plass til slutt, og kun ett poeng bak Gjerdrum på 2. plass.

I 16-årsguttas avdelingsmesterserie i 3. divisjon ble GIFs 2. lag nummer tre, to poeng bak Enebakk og ett bak Aurskog/Finstadbru. NIL 2. lag ble nr tre i grunnserien i avdeling 2, men endte helt nede på 10. plass i avdelingsmesterserien.

Blant de beste

I 19-årsguttas 1. divisjon ble det 3. plass til GIF, men 17 poeng bak Ull/Kisa og seks bak Lørenskog. I 19-årsguttas 2. divisjon vant Hakadal grunnserien på 22 poeng, men seks lag var innen tre poeng bak. I avdelingsmesterserien endte HIL på 4. plass.

I 19-årsguttas 3. divisjon ble det veldig jevnt til slutt, og GIF avanserte opp til 2. plass med samme poengsum som serievinner Eidsvold IF. GIF hadde imidlertid 31 mål dårligere målscore, men var ett poeng foran Fets 2. lag og tre foran Løvenstad.

Venter på seriefinalen

I herrenes 3. divisjon avdeling 6 er det som kjent ren seriefinale mellom GIF og Strømsgodsets 2. lag på Li søndag. I 7. divisjon vant GIFs 3. lag suverent og ble kretsmester med ni poengs margin til Lørenskogs 3. lag. I 4. divisjon endte GIFs 2. lag på 5. plass til slutt etter at høsten ikke sto i stil med den ultrasterke vårsesongen. I 3. divisjon kvinner ble NIL nr tre i grunnserien, mens de endte på 2. plass bak Lillestrøm i KM-serien.

I avdelingsvinnerserien i damenes 7'erfotball holdt Varpes 2. lag unna for jagende Flisbyen i siste runde, og var dermed tre poeng foran til slutt. Førstelaget ble nr seks i samme serie. I stjerneseriens 7'erfotball ble det 2. plass på GIF bak suverene Ås.