GIF kom til finalen etter å ha slått ut Rælingen på straffer i semien, og finalen skulle bli ganske lik. I semien scoret riktignok GIF først, men så havnet de under og berget 2-2 med en sein scoring før de avgjorde til seier 6-5 på straffer.

I finalen scoret Fjellhamar først og ledet 1-0 til pause. Da GIF utlignet gikk det bare et par minutter før Fjellhamar var foran igjen, men tre minutter før slutt utlignet GIF. Ekstraomgangene ga ingen scoringer, og i straffesparkkonkurransen var GIF best og vant 4-2. Dermed 6-4 totalt.

Samtidig med GIF spilte også Nittedal finale i jentenes 13-årsklasse. De kvalifiserte seg til finalen etter å ha slått Skedsmo 1-0 i semien. Ull/Kisa ble imidlertid for sterke i finalen. De ledet bare 1-0 halvveis, men satte to til før NIL reduserte og avsluttet også med 4-1.

I J17 kom NIL til semien der de tapte 3-0 for LSK. Lillestrøm vant også finalen 3-0 mot Løvenstad. Også i J15 var NIL i semien, men tapte 0-4 for Ull/Kisa. Her gikk også seieren til LSK, som slo Ull/Kisa 3-2 i finalen. Det tredje NIL-laget som ble slått ut i semien var G14. De tapte 0-2 for Gjerdrum, som fikk bank med 4-0 av Skjetten i finalen.