Gå til sidens hovedinnhold

GIF tilbake på tabelltoppen

Gjøvik/Lyns bortekamp mot Toten er utsatt til 29. september, og da benyttet GIF-gutta sjansen til å gjeninnta tabelltoppen i 3. divisjon avdeling 1 med en sterk borteseier mot Nybergsund.

Vertene var en av forhåndsfavorittene, men ligger i stedet i nedrykk! Ellers ser tabellen omtrent ut som forventet. Gjøvik/Lyn er eneste lag med full pott så langt ettersom både GIF, Elverum og Lørenskog måtte nøye seg med uavgjort i forrige runde. GIF klarte bare 1-1 hjemme mot jumboen Ull/Kisa 2 etter å ha ledet 1-0 halvveis. Strahinja Latkovic scoret midtveis i 1. omgang, mens Edin Øy utlignet for gjestene midtveis i andre. Lørenskog klarte bare 0-0 hjemme mot Stovner, mens Elverum hentet opp 0-2 hjemme mot Lillestrøms 2. lag, tok ledelsen, men måtte nøye seg med 3-3.

I helga vant Elverum 1-0 borte mot Lørenskog etter en sein scoring etter at vertene fikk et rødt kort. GIF tok på sin side ledelsen både 1-0 og 2-0 borte mot Nybergsund. Først på straffe ved Mustafa Hassan Ahmad og rett etter økte Kristian Bjørndalen ledelsen. Nybergsund reduserte etter drøye halvtimen, men tidlig i andre økte Ahmad for GIF. Først på overtid klarte Nybergsund å redusere, slik at GIF vant 3-2.

GIF (12 plussmål) og Elverum (+5) har dermed 13 poeng på fem kamper, mens Gjøvik/Lyn (+15) har 12 poeng og Lørenskog (+1) sju poeng etter fire matcher. GIFs neste match er hjemme mot Toten på lørdag, og så venter storkampen borte mot Gjøvik/Lyn lørdag 18. september. 25. september tar Elverum imot Gjøvik/Lyn, mens GIF spiller hjemme mot Kongsvinger 2 dagen etter. 2. oktober er det så klart for det tredje toppoppgjøret når GIF drar til Elverum.

GIFs 2. lag i 4. divisjon vant 4-1 borte over Raumnes/Årnes i siste seriekamp og ligger på en grei 6. plass av 14 lag med 10 poeng på seks kamper. Skjetten leder med seks strake, og i tillegg har Skjetten 2 og Skjetten 3 fem strake og tabelledelse i henholdsvis 6. og 7. divisjon.

GIFs 3. lag i 8. divisjon er på full fart mot 7. divisjon. Laget har scoret 36 mål på fem matcher(!), hvorav tidligere A-lagsspiller Jonas Ask Mathisen står for ni. Fets 3. lag har også full pott til nå, men har scoret halvparten så mange mål.

I 9. divisjon er det nedre halvdel som gjelder for NIL og Varpe så langt. Begge fikk juling av tetlaget Kløfta 2 sist de spilte, henholdsvis 2-6 og 0-8. Men med fem poeng for NIL og to for Varpe har de iallfall poengløse Skedsmo 3 og Hurdal bak seg.

GIFs damelag i 2. divisjon gikk på en solid smell mot Røas 2. lag i siste seriekamp. Røa scoret to mål det første kvarteret, men det var i starten av 2. omgang det virkelig gikk galt for GIF med fem baklengs på 20 minutter. Nilam Rahimis redusering til 1-7 ble imidlertid det siste målet. GIF har spillefri til helga, men så tar de imot Greis 2. lag, og det er et lag de bør ha poeng mot dersom plassen i divisjonen skal reddes.

NILs damelag i 3. divisjon startet sesongen med to seirer, men røyk 1-4 for Fjellhamar sist. Likevel er de nummer to så langt med seks poeng. Varpe-damene i 7'erserien har en seier og tre tap til nå og er nummer sju.

Kommentarer til denne saken