Gå til sidens hovedinnhold

GIF klare for toppkamp

Lørdag klokka 16 er det klart for en tidlig seriefinale i 3. divisjon avdeling 1 når Gjøvik/Lyn tar imot GIF.

Gjøvik/Lyn har vunnet alle kampene til nå, men har en utsatt kamp mot Toten 29. september. Ull/Kisas 2. lag har påført GIF det eneste poengtapet så langt i 1-1-kampen på Li. Elverum har også hengt med i toppen, men tapte overraskende 1-3 hjemme for Kongsvingers 2. lag på mandag og er dermed tre poeng bak GIF. Lørenskog røyk 0-4 for Brumunddal og er definitivt ute av opprykkskampen.

Gjøvik/Lyn vant enkelt 4-1 hjemme mot Groruds 2. lag på søndag, mens GIF slo Toten 2-0 hjemme på lørdag. Eirik Stene scoret midtveis i i 1. omgang og Simon Bakken ti minutter før slutt.

Kampen mot Gjøvik/Lyn går i 7. serierunde, så nå er serien halvspilt. I likhet med GIF har Gjøvik Lyn møtt mange lag på nedre halvdel i starten av sesongen. Etter hjemmekampen mot GIF venter bortekampen mot Elverum, og siden skal de også møte Toten, Brumunddal og Nybergsund borte, samt Lørenskog hjemme. GIF har blant annet igjen Elverum og Lørenskog borte, men LSK 2 og Brumunddal hjemme.

GIF har så langt 16 poeng, Gjøvik/lyn 15 (med en match mindre) og Elverum 13, og en av de tre rykker etter all sannsynlighet opp. Men skulle de slå hverandre innbyrdes åpnes det en mulighet for Brumunddal (11 poeng) og Kongsvingers 2. lag (10), men GIF og Gjøvik/Lyn har scoret så mye at de nær sagt uansett vil gå foran andre med lik poengfangst.

GIFs 2. lag i 4. divisjon har en trygg plass midt på tabellen, og nedsablet jumboen Fjellhamar med 9-0 hjemme i siste kamp. Simon Bakken satte tre og Ola Vestreng to av målene. GIFs 3. lag har dessuten full pott i toppen av 8. divisjon.

Kommentarer til denne saken