Gjøvik-laget står med sju strake seirer etter imponerende 3-0 borte over Elverum på lørdag, og møter Toten borte til utsatt kamp onsdag kveld. Skulle de vinne der vil de være fem poeng foran GIF og sju foran Brumunddal. Gjøvik/Lyn har 24 plussmål, GIF 18 og Brumunddal 12.

Gjøvik/Lyn har imidlertid Brumunddal og Nybergsund borte og Lørenskog hjemme blant sine gjenstående matcher, så helt kjørt er det ennå ikke. GIF skal for øvrig til Elverum til helga, et Elverum som nå er uten mulighet til opprykk.

Mot Kongsvingers 2. lag scoret GIF fire mål i hver omgang. Det gikk en halv omgang før GIF tok ledelsen, men det siste kvarteret før pause scoret de tre, og la på tre til i de første ti av 2. omgang. Målscorere var Strahinja Latkovic (2), Kristian Bjørndalen, Eirik Steine, Simon Bakken, Tallak Bright-Taylor, Johannes Grødtlien og Walid Khris. Gjestenes redusering kom på straffe på stillinga 0-7.

GIFs 3. lag har imponert i 8. divisjon, men gikk på et overraskende tap med 0-2 borte mot Raumnes/Årnes 3. lag. Hvis Fets 3. lag slår Skogbygda borte må GIF slå Fets 3. lag borte i seriefinalen for å bli kretsmestere. Men uansett rykker de opp.