GIF ble nummer to i kvaliken, og møter raskt på de to andre lagene som sikret eliteserieplass. Etter seriestarten borte mot Harstad 10. september drar GIF dagen etter noen få mil sydover til Narvik, som ble nummer tre i kvaliken i april. Første hjemmekamp blir mot seriemester Tunet 17. september, men allerede 24. september kommer Ull/Kisa på besøk til Lihallen. Ull/Kisa vant kvaliken på hjemmebane i Jessheimhallen, så her er det duket for et revansjoppgjør.

På vårparten i 2023 avslutter GIF med hjemmekamp mot Narvik 18. februar og bortekamp mot Sandnes 25. februar. Fredrikstad rykket ned fra eliteserien sist sesong, og de erstattes av Ull/Kisa og Narvik. Dermed blir det 12 lag igjen i eliteserien for menn kommende sesong.

På damesiden er Sarpsborg borte, men der har Ull/Kisa kommet til, slik at det også kommende sesong blir åtte lag i eliteserien. GIF-damene tok en sterk bronse i fjor etter å ha slått Monolitten i den avgjørende kampen i siste serierunde.

I år starter de hjemme mot Sveiva 18. september, mens det deretter blir bortekamp mot serievinner Tunet og første helga i oktober dobbeltkamp borte mot Stavanger. Serien avsluttes med hjemmekamp mot nykommer Ull/Kisa 11. mars.