I puljespillet tok GIF seg lørdag av Ull/Kisa med 5-2 og Grei med 3-1. Ettersom Østensjø/Dverg også slo Ull/Kisa og Grei ble den siste kampen kun et spørsmål om hvilken semifinalemotstander man ville få. GIF vant matchen 4-3, og slapp dermed Tunet i semifinalen.

For i den andre pulja tok Tunet tre strake seirer, mens Sveiva og Sagene gjorde opp om den andre semifinaleplassen i en direkte avgjørende kamp. Den vant Sagene 1-0.

4-4 ved full tid

I første semifinale søndag vant Tunet lett 5-0 over Østensjø/Dverg, mens det ble jevnere mellom GIF og Sagene.
Sagene tok ledelsen, men Caroline Hicks Johnsen utlignet for GIF i første periode. I andre scoret Marte Pedersen og Henriette Peymann Grønn, og selv om Sagene reduserte la Madeleine Holte Tinholt på til 4-2. Sagene reduserte imidlertid og utligningen kom på et selvmål etter snaut 17 minutter av siste periode. Dermed måtte det spilles forlenging, og der avgjorde Marte Pedersen for GIF etter seks og et halvt minutt.

Dermed blir det GIF mot Tunet i J15-finalen, som er den siste i finalehelga, og spilles i Kongstenhallen i Fredrikstad kl 19 søndag
7. april. Tunet vant 4-1 over GIF hjemme i grunnserien i oktober, men i serien for de beste lagene etter jul vant GIF 7-4 over Tunet i Lihallen i februar. Da vant Sveiva serien foran GIF og Tunet.

Nummer tre blant 15-årsgutta

I gutter 15 år ble GIF nummer tre bak Sveiva og Tunet, som nå skal spille finale. GIF tapte 1-4 for Sveiva og 2-5 for Tunet, men slo Ajer 5-4 og Øreåsen 13-3. Sarpsborg vant den andre pulja foran Ull/Kisa, men i semifinalene vant Sveiva 5-3 over Ull/Kisa, mens Tunet knuste Sarpsborg hele 12-1.

Divisjonsmesterskap

I kampene om divisjonsmesterskapet i 4. divisjon menn spilte GIFs 3. lag 4-4 mot Drøbak/Frogn lørdag og 4-4 mot Nedre Furuset søndag!
I seriefinalen i 2. divisjon menn vant Asker 11-5 hjemme mot GIFs 2. lag søndag.