GIF distanserer bunnlagene

GIFs innebandyherrer er halvveis i sesongen og har spilt seg ut av bunnstriden etter en moderat start.

DEL

Med Greåker, Slevik og Sveiva som motstandere i de første kampene var det forventet en mager poengfangst, men da laget også røyk på straffer mot Harstad begynte det å se litt stygt ut. Hjemmeseirer mot Sandnes og Akerselva i løpet av samme helga bedret situasjonen noe, men etter svake 2-9 borte mot moderate Fredrikstad gikk GIF på en kjempesmell hjemme mot Tunet. 4-25 var baklengsrekord med god margin, men Tunet har pøst inn mål i år og kjørt over flere lag enn GIF (Sandnes 12-5, Akerselva 13-5, Nor 92 17-5, Sarpsborg 18-3 og Fredrikstad 20-5).

GIF lot seg heller ikke knekke av braktapet, men slo tilbake med seier 10-3 over Nor 92, og avsluttet første del av serien med seier 7-5 over Sarpsborg i helga. Med 13 poeng er de helt oppe på 5. plass. Tunet har festet grepet etter en ny seier over Greåker i helga, og Sveiva og Slevik er de andre medaljekandidatene. Harstad med fem og Nor 92 med tre poeng avslutter eliteserietabellen.

GIFs innebandydamer har gjort klare framsteg denne sesongen, og kun i åpningskampen mot Tunet (2-15) har de blitt helt utspilt. Sveiva ble slått 4-3 etter en sterk midtperiode, og derfor var det litt skuffende at GIF røyk så klart som 2-6 for Sarpsborg, selv om det stod 1-3 langt inn i tredje periode. 2-6 ble også resultatet i første retur mot Tunet, men så kom 4-11 mot Grei. I den kamp ledet imidlertid GIF 3-1 før Grei kom i gang.

I helga ble det to nye poeng i matchen mot Sveiva. GIF scoret først gjennom det meste av kampen, men Sveiva kom tilbake hver gang og kampen måtte avgjøres på straffer. Der var GIF best og vant 8-7. GIF er dermed nummer fem med fem poeng. Sveiva har sju og Sarpsborg tre poeng.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken