Mot Sarpsborg var det aldri tvil om seieren. Før det var spilt sju minutter ledet GIF 3-0 etter scoringer av Helena Karlstrøm, Mathea Linna og Nora Bangsund. Madeleine Tinholt og Ingvild Sørflaten økte ledelsen i andre periode, og etter en redusering av Sarpsborg scoret også Linda Adolphson og Marte Pedersen. Marte la også på til 8-1 i starten av tredje, men da var GIF fornøyd. 37-8 i skuddstatistikk sier også litt om hvor enkel seieren var.

Mot Monolitten var det ventet betydelig hardere motstand, men GIF fikk en pangstart med scoring av Linda Adolphson etter bare 35 sekunder. Ledelsen holdt perioden ut, og i andre periode var det bare spilt drøye minuttet før Ingvild Sørflaten doblet ledelsen. Mari Kristiansen la på til 3-0 i slutten av perioden, og GIF vant skuddstatistikken klart i begge perioder. I siste periode ble det mer stillingskrig, men vertene klarte å få et mål.

Seieren var likevel aldri truet, og med fem seirer og to tap i første del av serien har GIF for alvor meldt seg på i medaljekampen. Ettersom Sveiva også tapte for Østensjø er det hele ni poeng ned til 5. plass. Tunet har åtte strake seirer og virker å ta seriegullet foran Grei, som har tapt for Tunet og Monolitten.

Til lørdag starter andre del av serien for GIF med bortekamp mot Stavanger.