Gå til sidens hovedinnhold

GIF avgjorde i første periode

GIF Fighters ledet 5-1 etter første periode og vant 7-5 over Nor 92 i Lihallen onsdag.

GIF styrte hendelsene i Lihallen og ledet 3-0 allerede etter sju minutter. Det startet med at gjestene lagde selvmål før Mikael Broms og Simon Wistrøm scoret. Alexander Njøs økte ledelsen, og selv om Nor reduserte satte Simon sitt andre mål før perioden var over.

I andre periode var det Nor som presset på for reduseringer, og de var oppe på 3-5 midtveis i perioden. Robin Norstrøm økte til 6-3 etter 15 minutter av midtperioden, men Nor reduserte enda en gang.

Anders Mellum sørget imidlertid for å avgjøre matchen med 7-4 etter fem minutter av sluttperioden, og Nor fikk kun en redusering med to og et halvt minutt igjen. De utnyttet GIFs eneste utvisning i matchen. GIF utnyttet en av Nors tre utvisninger.

Etter fem strake tap innledningsvis har GIF nå to seirer på rappen, og i stedet for nedrykkskamp er de nå nærmere en sluttspillplass. Etter sju seriekamper har GIF seks poeng. Sarpsborg har seks poeng på fem kamper, mens Harstad har sju og Nor 92 åtte poeng etter seks kamper.

Bak GIF ligger Akerselva og Fredrikstad som kun har tatt ett poeng på fem kamper, men de to møtes i Grefsenhallen på lørdag. Da spiller GIF hjemme mot Greåker.

Kommentarer til denne saken