GIFs 2. lag i 4. divisjon var halvveis i serien, så bortematchen mot Eidsvold IF var i praksis første høstkamp. GIF gikk på en smell mot EIF hjemme i serieåpninga, men denne gangen så det ut til å bli tre poeng. Scoringer av Eirik Karlsen Steine, Simon Bakken og Patrick Evebø Marigård ga GIF 3-0 halvveis.

Hjemmelaget kom imidlertid sterkt i 2. omgang, og kvarteret før slutt var ledelsen spist opp og det endte 3-3. Siden Skedsmo slo Kløfta 2-1 er det nå fire poeng fra GIF opp til Skedsmo i toppen av 4. divisjon, men GIF har sju poeng ned til Ull/Kisas 2. lag på 3. plass.

GIFs 3. lag er nyopprykket til 7. divisjon, men har så langt cruiset gjennom divisjonen. I siste kamp før serien snur møtte GIF Sand hjemme. I forkant stod GIF med åtte strake seirer. Sand kniver om den andre opprykksplassen med Lørenskog 3 og Eidsvold IF 2, men de er seks-åtte poeng bak GIF 3.

Sand var frekke nok til å ta ledelsen på Li, men David Christian Oprea utlignet ganske raskt, og sendte også GIF i føringen rett etter pause. 2-1 så ut til å stå seg, men to minutter på overtid utlignet Sand til 2-2. Dermed årets første poengtap for GIFs 3. lag, men differansen bakover er fortsatt solid.