"Friluftsgeneralen" Milli (71) er ute

NOK VAR NOK: Milli Lilleeng har jobbet med det lokale turlaget i over syv år, og gikk ut av styret i TNT på årsmøtet 20. mars. Det trengs flere personer til å dekke hennes store arbeidsområde i årene framover.

NOK VAR NOK: Milli Lilleeng har jobbet med det lokale turlaget i over syv år, og gikk ut av styret i TNT på årsmøtet 20. mars. Det trengs flere personer til å dekke hennes store arbeidsområde i årene framover.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Da mener vi ute av styret i Turkameratene Nittedal Turlag. For ute i naturen fortsetter Milli Lilleeng selvfølgelig å være, om mulig enda mer enn før, siden hun burde få litt mer tid nå.

DEL

Turkameratene Nittedal Turlag hadde årsmøte i Flammen onsdag 20. mars. På forhånd hadde Milli Lilleeng gjort det klart for valgkomiteen at hun ikke ønsket å stille til gjenvalg i styret som prosjektleder for turer i friluftsarrangementer.

Milli har sittet i TNT-styret siden turlaget ble etablert høsten 2013, men hun var aktiv allerede før den tid da initiativet kom om å lage en turgruppe i Nittedal. Nå følte hun at vel syv år var nok, og at hun nå vil nøye seg med å være turleder.

Enorm innsats

På vegne av hele styret ble hun behørig takket av styrekollega Erik Andrew for den formidable innsatsen hun har lagt ned. Velfortjent takk fikk også avtroppende styremedlem Kate Bye, som har jobbet godt med prosjektet Turkompis.

Styremedlemmene Erik Andrew og Kari Tveøy var også på valg i år og hadde meldt til valgkomiteen at de var klare for gjenvalg for to nye år. For øvrig består styret i det lokale turlaget nå av leder Birger Andersen, dugnadsansvarlig Dag Helland Pettersen, stiansvarlig Frode Sandersen og leder for Barnas Turlag, Ina Jerijærvi.

Flere prosjektledere

Det har ikke lykkes valgkomiteen å finne et nytt styremedlem som kan overta Millis oppgaver. Turkompis-prosjektet blir foreløpig lagt på is, og turlaget har utarbeidet et alternativt opplegg der flere kan jobbe videre med Millis mange prosjekter.

– Noen av oppgavene har vi klart å fordele, men vi mangler fortsatt prosjektledere. Så hvis noen synes det høres spennende ut å jobbe med meningsfylte oppgaver i turlaget vårt, håper jeg de tar kontakt med oss, sier leder Birger Andersen.

Pågående prosess

Både årsmelding og regnskap ble enstemmig vedtatt av de 37 stemmeberettigede som møtte på årsmøtet. Det hadde ikke kommet inn forslag til behandling, men Birger Andersen orienterte om den pågående prosessen som turlaget har vært i siden forrige årsmøte, og som handler om alternative tilknytningsformer til DNT Oslo og Omegn.

Det er satt ned et eget turlagsutvalg som fortsetter å jobbe med saken, og planen er at det skal foreligge en konklusjon i november i år som deretter skal behandles av de styrende organer.

Morsomt om Brå

Etter årsmøtesakene hadde turlaget vært så heldige å få forfatter og skientusiast Thor Gotaas som foredragsholder. Han fortalte både interessant og humoristisk om skiløper Oddvar Brå. Et svært populært innslag.


Artikkeltags