Koret består av sangere helt fra 1. klasse på barneskolen til 3. klasse på videregående. Når de øver deles koret inn i tre grupper; aspiranter (1. til 3. klasse), barnekor ( 4. til 7. klasse) og ungdomskor (8. klasse til 3. klasse VGS). Dette for at øvelsene skal fungere best mulig, og for at alle skal få både hjelp og utfordringer.

Vårkonsert

På vårkonserten framførte de yngste noen sanger fra et lite syngespill om Årstidene og noen sanger som handler om miljøet rundt oss. De viste også fram noen av oppvarmingssangene de bruker å ha. De yngste ble her utfordret til å kombinere sang og bevegelse.

På konserten sang koristene som går i 4.-7. klasse både alene, sammen med barnekoret og med ungdomskoret. Det var flere korister fra ungdomskoret som var modige og sang solo. Pernille Fredriksen og Adele Horgen sang «I have a dream» og Aleksandra Nordahl framførte sangen «Thank you for the music» fra musikalen «Mamma Mia». Rikke Øwre Ruud spilte på flygel og sang Ane Bruns «Changing of the seasons», og hun imponerte med sin dype klang og innlevelse. Koret åpnet og avsluttet konserten med en felles sang, «Her er vi» fra musikalen «High School Musical».

Trommeseminar

Helga 14. og 15. mai var det noe helt annet som stod på kjøreplanen. Da arrangerte koret trommeseminar med Sidiki Camara, som er en av Malis ledende perkusjonister (trommeslagere). Her fikk barna lært noen afrikanske sanger og kjent på afrikanske rytmer. De fikk også spille på afrikanske trommer.

På slutten av seminaret arrangerte barna hentekonsert, hvor de viste fram det de hadde lært. Like viktig som det musikalske var også samholdet som skapes mellom koristene. De spiste pizza og lekte sammen i pausene.