Foto, hest og friluftsliv i fokus hos Staven 4H

Av

Søndag feiret Staven 4H sitt 35. år som klubb i det gamle bedehuset på Åneby, og medlemmene presenterte hvordan de hadde løst årets prosjektoppgaver.

DEL

Vårt eldste medlem, Elida Throndsen (18), ble hedret for sitt flotte fotoprosjekt og for å ha fullført hele 4H-skolen. Flere av hennes bilder ble også solgt denne solfylte ettermiddagen. Senere i år skal Elida få overlevert plaketten på en høytidelig seremoni for vår region, Oslo og Akershus.

Nest eldste medlem, Jill Haugen Alme (17) leverte også et flott fotoprosjekt, og nærmer seg plakett om vel et års tid.

Lise Haugen Alme leverte nok en gang et feiende flott hesteprosjekt for sin 7’ende gang ut, og vi ser stadig utvikling i kunnskapsnivået.

Alexander Malsten Røsegg var førstereis i denne sammenheng, og leverte et spennende friluftslivsprosjekt som vitnet om mange flotte turer og en stor kjærlighet til naturens elementer sammen med mammaen sin og gode venner.

Staven 4H er en klubb i stadig oppgang og flere tar kontakt og ønsker å bli med, noe vi synes er veldig hyggelig og ikke minst motiverende for videre arbeid. Tidligere klubbrådgiver Helle Mathiassen, som selv har 15 år i ryggsekken, var invitert til høstfesten sammen med grunnlegger Olav Strøm Prestvik.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken