Gå til sidens hovedinnhold

Første seieren siden september

Nit-Haks damer vant sine to første kamper i høst, men siden har det gått trått i 2. divisjon. Men med storseier 36-23 over jumboen Tveter torsdag kom de seg på rett side av nedrykksstreken.

Nit-Hak har hatt en uvane med å slippe inn mange mål rett før og rett etter pause, men denne gangen fikk de justert seg inn. De hadde taket på gjestene allerede i 1. omgang, men 17-10 etter 25 minutter ble til 17-14 halvveis.

Men da Nit-Hak scoret fem strake mål i starten av 2. omgang og ledet 22-14 var kampen avgjort. Midtveis gikk de også fra 25-17 til 32-18, og det endte med 13 måls differanse, 36-23.

Mia Hokstad ble som vanlig toppscorer, denne gangen med 11 mål. Kaja Sørlie satte fem, Sofie Helene Heggen, Hanna Nyman og Helga Pedersen Lersveen fire, Mari Bredalen tre, Siri Kaarstein to og Rebekka Johansen, Maiken Karlsen og Aurora Linløkken Pettersen ett hver. I tillegg spilte Helene Angvoll Børrestuen og Maylinn Sivertsen for Nit-Hak.

Stillinga i bunnen er dermed at Vålerenga har åtte poeng, Rælingen og Nit-Hak seks, Harstad og Østsiden fire og Tveter to poeng når serien er så å si halvspilt. De tre nederste rykker ned. Nit-Haks neste kamp er borte mot Vålerenga 18. desember.

Kommentarer til denne saken