Gå til sidens hovedinnhold

Fikk oppdrag da James Bond ble spilt inn i Nittedal

Denne helgen inviterte Nittedal Røde Kors Hjelpekorps gjester fra Gnisten og tilrettelagte boliger til James Bond-aften.

Nittedal Røde Kors Hjelpekorps ble engasjert av produksjonsselskapet under hele innspillingen av James Bond i Nordmarka. Innspillingsperioden var på nesten 3 uker, så vi fikk god hjelp fra hjelpekorpsene i Lunner og Ullensaker til å løse oppdraget med ambulanse- og ATV-tjeneste.

Vi er selvfølgelig veldig stolte av å ha bidratt i produksjonen av James Bond og at vi var en betydelig leverandør av beredskap og sikkerhet rundt innspillingen.

For å hedre de som bistod og feire oss selv arrangerte vi derfor en lukket James Bond aften på Kulturverket Flammen den 2. oktober.

Nittedal Røde Kors var selvfølgelig veldig spente på resultatet og ønsket å dele denne opplevelsen med de engasjerte hjelpekorpsere fra Nittedal, Lunner og Ullensaker og de andre frivillige i Nittedal Røde Kors.

Men «Gleden er det eneste som vokser når den deles», så derfor ble også øvrige medlemmer i Nittedal Røde Kors invitert, sammen med spesielt inviterte gjester fra Gnisten og tilrettelagte boliger i Nittedal med ledsagere.

Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra de inviterte. De aller fleste hadde pyntet seg for anledningen og ble ønsket velkommen på rød løper, et musserende glass til velkomst og selvfølgelig popcorn og brus til forestillingen.

Det var god Bond-stemning i salen allerede en 1/2 time før filmen startet, når Stein Kulseth spilte opp et skreddersydd Bond repertoar.

Det ble satt pris på at også ansatte ledsagere og støttekontakter fikk være med på James Bond kvelden.

Nittedal Røde kors retter en spesiell takk til Kulturverket Flammen for godt samarbeid og god tilrettelegging, Nokab som bisto oss økonomisk og til Stein Kulseth som idealistisk stilte opp og spilte for oss.

Kommentarer til denne saken