Lars trives og får godt stell på Døli, og vi ønsker ham alt godt. På denne vakre maidagen, i bunader, med flagg og sang, ble feiringen av Lars en fin markering av jubilanten. Han fylte nemlig 90 år søndag 30. mai, og vi vet at han fulgte godt med.

Både Birgit og Lars begynte tidlig å danse folkedans, BUL i Oslo var stedet de traff hverandre. Etter å ha flyttet til Hakadal, ble flere som også hadde sin bakgrunn fra BUL kontaktet. Det var virkelig en spirende interesse for å starte et folkedanslag her i bygda. Birgit og Lars var to av flere som var med i styre og stell og som instruktører.

Kjerringa med staven har hatt levende musikk i alle år. Solid bakgrunn angående musikk og dans ga gode resultater. Det ble faste øvinger hver mandag, de voksne hadde tenåringer, som dannet egen ungdomsgruppe. Litt senere hadde laget en stor gruppe barn med egen instruktør. Øving fram mot oppvisninger, ga resultater.

Lars (og Birgit) var absolutt to av grunnleggerne i det hele, og etter mange år var det solide instruktører som tok over. Lars hadde hver mandag alltid et glimt i øyet, gode historier om bakgrunn for sangdanser, bygdedanser, turdanser og rekkedanser. For begge to var dette hovedinteressen, ikke én dans var uprøvd før mandagen kom.

Årene gikk, og vi som har vært med disse 45 årene, er enige om at denne formen for trim, godt miljø, kultur og tradisjon er viktig. Begge to må inkluderes, takker for alt det dere har gjort for å fremme folkedansmiljøet her i bygda.