GIF G13 står altså med 30 poeng på ti kamper, og det er fjorten lag i serien. Løvenstad er utfordreren med 26 poeng, mens Lørenskog og Nittedal har 22. GIF har igjen nestjumboen Skedsmo 2, pluss Løvenstad og Nittedal. NIL skal foruten GIF møte jumboen Skjetten og 10. plasserte Lillestrøm.

Er med i toppen

Også i 2. divisjon ser det lovende ut for bygdas 13-årsgutter. I avdeling 1 er GIFs 2. lag nummer tre med 15 poeng. Det samme har Fet, men en kamp mindre. Lede gjør Ull/Kisas 2. lag med 19 poeng. I avdeling 2 er det Nittedals 2. lag som topper med 19 poeng, mens Ull/Kisas 3. lag har 17 og Hakadal 15. HIL har tapt mot de to andre, men vunnet resten. NIL og Ull/Kisa spilte 2-2, mens Ull/Kisa også avga poeng i 2-2-kampen mot 5. plasserte Skjetten 2.

I 2. divisjon blant 13-årsjentene er GIF nr 5 med to kamper igjen. Det er kun ett poeng opp til 3. plassen, men GIF har igjen topplaget Hvam samt midtenlaget Gjerdrum.

Klare for KM-sluttspill

I flere serier spilles det avsluttende kamper i august før det blir ny serie med færre lag fra september. 14-årsjentene er allerede ferdig med sin innledende serie i 1. divisjon, og der endte Nittedal på 2. plass med 30 poeng, ett bak Ull/Kisa, men to foran Skedsmo. Ull/Kisa slo NIL 2-1, NIL slo Skedsmo 2-0, mens Skedsmo og Ull/Kisa spilte 3-3.

I 1. divisjon blant 14-årsgutta leder Skedsmo klart med 23 poeng, mens GIF med en kamp mindre er nummer tre med 16 poeng og NIL nummer seks med 14 poeng. I 3. divisjon er GIFs 2. lag nummer tre, men det er langt opp. Det skiller seks poeng fram til Fu/Vo og ni til Aurskog/Finstadbru. I den kombinerte 9'er/7'erserien er NIL nummer tre med 13 poeng, men fem bak Fet og Kurland.

I 16-årsguttas 3. divisjon avdeling 2 har NILs 2. lag 18 poeng, men Aurskog Finstadbru har samme poengsum og en kamp til gode. Aurskog/Hølands 3. lag er tre poeng bak, men med to kamper til gode. Lagene har ganske lik målforskjell. NIL har tapt for AFSK og 4. plasserte Kløftas 2. lag og har igjen å møte Aurskog/Hølands 3. lag.

Solid juniorledelse

I 19-årsguttas 2. divisjon mangler Hakadal ett poeng på å ha vunnet innledende spill. De har seks poeng ned til Sørumsand og Hauerseter med kun to kamper igjen. Dessuten har de sju mål å gå på til Sørumsand og hele 24 til Hauerseter. Sistnevnte er de eneste som så langt har tatt poeng fra HIL (1-1). Hakadal har igjen å møte Kløfta på 4. plass og Lørenskogs 2. lag på 6. plass. I 1. divisjon leder Ull/Kisa med 24 poeng, mens GIF på 3. plass har 19. Lørenskog har 20 på 2. plass, men en kamp mer spilt enn de to andre.

I seniorklassene har GIF imponert stort på herresiden. Laget leder 3. divisjon avdeling 6 med fire poeng til Strømsgodsets 2. lag. I 4. divisjon er GIFs 2. lag nummer to, fire poeng bak Skedsmo. Og i 7. divisjon har GIFs 3. lag seks poeng å gå på til Lørenskogs 3. lag. På damesiden endte Nittedal på 3. plass i innledende serie i 3. divisjon og er dermed klare for KM-serien.