Gå til sidens hovedinnhold

"Er det ikke på tide at det prioriteres fortau i Sagerudveien?"

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Kjære politikere! Aller først vil jeg takke dere for all den tid og jobb dere legger ned for å gjøre Nittedal til et godt sted å bo.
Jeg har en innstendig oppfordring; er det ikke på tide at det prioriteres fortau i Sagerudveien?

Foruten Svartkruttveien må dette være den mest trafikkerte veien på Rotnes uten fortau. Dette er en vei som myke trafikanter må dele med stor biltrafikk pga mangel på alternative ferdselsveier. Den fungerer som vår "gangvei", det er bare det at bilistene ikke er klar over det. Særlig i typisk tid for å gå hjem fra barnehage er det mye trafikk.

Dette er også hovedferdselsveien mellom Kruttverket og Nittedal ungdomsskole og Sentralidrettsanlegget. Kan jo også minne om at det ikke var lenge siden det var bekymrede meldinger om barn som hadde fått skoleplass på Rotnes skole og hvilken utrygg skolevei de ville få bort Sagerudveien.

De barna fikk likevel plass på Sørli, men det hjelper ikke på trafikksikkerhet til de barna som fortsatt har dette som skolevei. Det er regulert inn fortau i veien, og utbygger i det nye boligfeltet innerst i Sagerudveien har også betalt inn et bidrag til dette fortauet.

Så vidt meg bekjent er dette penger som må brukes innen et par år om de ikke skal falle tilbake til utbygger. Er det ikke for dumt å ikke bruke disse pengene, og ikke minst enda dummere om det skjer en alvorlig ulykke i Sagerudveien?

Kommentarer til denne saken