Konserten har fått tittelen "På perrongen", og det sier noe om der vi er nå. Vi skulle ha feiret 35 år i fjor, men nå blir det i tilfelle 35 + 1-feiring. Vi står på perrongen og ser bakover på det som har vært og er klare til å hive oss på toget videre.

- Vi rakk ikke første avgang, som egentlig var 20. mars, men nå er vi klare for 2.avgang, og denne gangen skal vi ikke bli stående igjen. Vi håper å få med oss publikum på reisen vår også. Konserten byr på både gammelt og nytt. Vi vil ta med oss detaljer fra tidligere konserter, samtidig som vi utforsker nye områder.

- Første avdeling er en rolig avdeling med sanger til ettertanke - pandemi og situasjonen per i dag. Låter som "Hjernen er alene", "Under snø" og Bachs "Aria" er noen av låtene i første avdeling. I andre avdeling blir det høy glamfaktor når vi presenterer noen kjente Grand Prix-låter bare et par uker før årets Eurovisionfinale. I denne avdelingen vil også publikum få være med på en del kjente GP-slagere.

- Det er vanskelig å selge billetter i disse tider, men vi håper at alle som til nå har sittet på gjerdet, klikker inn på Flammens hjemmesider, kjøper billett og blir med oss på reisen på en helt vanlig torsdag, som kanskje ikke blir så vanlig allikevel. Velkommen til konsert, sier Anne-Britt Henriksen og Caldera.