– Vi er superfornøyd med at vi også i år kan gjennomføre Dansens dag med et bredt program, spesielt for barn og unge, sier kulturhuskonsulent Christina Dølven. Hun legger til at markeringen gjennomføres i tett samarbeid med Danseverket i Nittedal og at det blir aktiviteter både inne og ute. I tillegg til forestillinger blir det workshops med profesjonelle instruktører og filmvisning, for å nevne noe. De fleste aktivitetene er gratis.

Kulturverket Flammen tilbyr forestillingen «Tumble in the Jungle» i samarbeid med Dansenett Norge. Dette er en visuell og sanselig forestilling for barn - med fokus på fellesskap, humor og anerkjennelse, temaer som barn kan kjenne seg igjen i. Storsalen gjøres om til en herlig og fargerik jungel, og på scenen møter vi to dansere og en musiker. Vi følger deres oppdagelsesferd gjennom absurde, humoristiske og poetiske tablåer.

Forestillingen vises to ganger på lørdag, slik at det skal bli rikelig med plass og godt smittevern for alle. «Tumble in the Jungle» er en samlende forestilling for alle barn, samtidig som den er spesielt tilpasset hørselshemmede og døve barn. Forestillingen egner seg aller best for aldersgruppa 2-6 år.