Gå til sidens hovedinnhold

Endelig blir det LÖV-konsert

Konserten har vært utsatt flere ganger grunnet pandemien, men torsdag 10. juni er LÖV endelig klare for Nittedal og Flammen.

De hadde mange nye låter i bagasjen, og var mer enn klare for å turnere landet på kryss og tvers da alt ble stengt ned for femten måneder siden.

Men om spillejobbene ble kansellert, har ikke LÖV ligget på latsiden. De har skrevet og spilt inn nye låter, og nå er de klar for en sommer der de endelig kan møte publikum igjen. Det starter i Kulturverket Flammen 10. juni.

En sterk trio

Marte Eberson og Øystein Skar er begge tidligere medlemmer av popsuksessen Highasakite, og har i tillegg solid musikalsk tyngde fra flere kritikerroste bandprosjekter. I kombinasjon med Martin Halla, som utvilsomt innehar en av landets aller råeste og mest distinkte stemmer, lager de fengende popmusikk med masse særpreg.

Debutalbumet «Nostalgia» kom i fjor, og inneholdt blant annet mye radiospilte «Superhuman» og «That Wasn’t Easy». Sistnevnte var også finne på lydsporet til serien «Semester» som ble vist både på norsk og svensk tv.

Martes trøstelåt

Marte Eberson er bosatt på Åneby, og har hatt et par opptredener i Flammen tidligere. Ikke minst under fjorårets programslipp, da hun urframførte «A Song Made for You». Denne hadde hun akkurat skrevet til sin mor, som en trøst i en tid uten familiebesøk.

Låten er én av fire som har fått plass på vårens EP, «Letters of Isolation», som er spunnet rundt samme tematikk – isolasjonen vi alle har vært gjennom. EP-en har mottatt strålende anmeldelser i musikkpressen.

Nå gleder Marte, Martin og Øystein seg til å endelig kunne spille låtene sine live.

Kommentarer til denne saken