Jeg føler sterkt med Robert Gjersund! Og samtalen med regjeringsmakten 15. mai er for meg et grovt spill for galleriet.

Det jeg opplevde var en stortingsrepresentant fra Ap som igjen så og snakket om hvor forferdelig det står til med alt innen det psykiske helsevern. En opptreden jeg ble rett og slett kvalm av.

Bedre om 10 år?

Jeg er rystet over at de ansvarlige sitter og lover og beklager med de samme bortforklaringene hele tiden. Og lovnad om at alt skal bli bedre om 10 år.

«Det er satt ned et utvalg som skal ...» Det er dette som er å helle bensin på bålet!

Det en gråtkvalt pårørende prøver å sette fokus på, og ønsker forandring på, er bare én i rekken av hundrevis av pårørende som i mange år har stått fram for å få en viss forklaring på hvorfor nettopp min kjære ble drept av en person som var farlig og psykotisk.

Eller alle de selvmord som skjer faktisk to ganger om dagen! Selvmord er faktisk ikke på noens lepper lenger. Det er de sykeste farlige som nå får all fokus.

Et farligere samfunn

Dette er kjernen av det totalt meningsløse og svaret på hvor farlig myndighetene har skapt et mye farligere samfunn! Og det for den innadvendte alvorlige syke med selvmordstanker og den farlige psykotiske som er farlig for samfunnet og seg selv!

Her er en del av saken fra NRK.

  • Robert Gjetsunds foreldre ble uskyldige ofre for vold fra en psykisk syk mann. Nå etterspør sønnen en bred debatt rundt behandlingen av denne type pasienter.
  • Robert Gjetsund mener organiseringen og gjennomføringen av helsehjelpen til alvorlig psykisk syke mennesker i Norge ikke er god nok.
  • – Jeg ønsker en offentlig debatt. Jeg ønsker en politisk debatt. Jeg ønsker at de som kjenner på et ansvar kommer frem og forklarer sitt syn på hvordan dette fungerer i Norge i dag.

Varingen har åpen debatt for alle – nå lurer vi på hva DU mener. Bruk kommentarfeltet lenger ned på denne siden, eller skriv din mening i denne lenken. (maks 600 ord)