Gå til sidens hovedinnhold

Eks-nittedøl lanserer EP

Fredrik Heesbråten (30) og bandet Ventura Lake slapp i helga sin debut-EP «Daniel Jack’s and Heart Attacks». Fredrik har bakgrunn fra Nittedal og rockelåven på Hauger.

Fredrik er oppvokst i Nittedal, gikk på Holumskogen og Li og er seriemester i fotball med GIF. Da Harald Berge tok initiativ til å etablere rockelåven på Hauger i 2007 var Fredrik en av de ivrigste unge musikerne. 2008 viser et stort spenn i aktivitetene, fra UKM-deltagelse med Velvet Underground til kulturinnslag på verdensdagen for psykisk helse og til konferansier på Halloween-party på GIF-huset.

Etter hvert flyttet Fredrik nordover på Romerike, og kom inn i musikkmiljøet på Holter kulturhus/School of Rock i Nannestad.

Her ønsket han å starte et nytt band, og sommeren 2019 ble bandet satt sammen. Bandets fire medlemmer ble Fredrik Heesbråten (vokal/gitar), Aleksander Solheim (gitar), Hans-Henrik Tærud (bass) og Mads Guldbekkhei (trommer). Medlemmene har erfaringer i alt fra dødmetall og punk, til classic rock og hard rock/funk, men nå er sjangeren poppunk.

Ventura Lake henter inspirasjon fra band som Blink-182, Sum 41, Good Charlotte og Neck Deep m.fl.. – Vi slenger det hele inn i blenderen kalt øvingslokalet og kaller resultatet for skatepunkeband som ramla i metallgryta som barn, er bandets egen beskrivelse av resultatet.

Kommentarer til denne saken