Rundt klokken elleve, mandag, var Ann-Kristin Henriksen innom venteværelset på Nittedal stasjon. Hun skulle bare låne toalettet.

Hun skannet betalingskortet som trakk henne 10 kroner for å åpne døren til toalettet.

Synet hun ble møtt med, var dog et litt uvanlig syn.

Inne på toalettet sto en av de tunge benkene fra venteværelset på tvers. Ann-Kristin måtte se seg nødt til å gjøre sitt fornødne et annet sted, for inn på toalettet – dit kom hun seg ikke.

Ann-Kristin tok bilder og sendte en henvendelse til Bane Nor.

– Jeg sendte til kundeservice, sier hun.

Rask reaksjon

Selv om Ann-Kristin er litt imponert over bærekraften til benk-flytterne, er hun litt redd for at slikt kan føre til at venteværelset blir stengt.

– Jeg synes jo det er dårlig gjort. Vi har fått et veldig fint område.

Hun forteller at det også lå mye søppel inne på venterommet, og det luktet sigarettrøyk både på toalettet og venterommet.

Hun er imponert over hvor fort Bane Nor tok tak i saken – for da hun var tilbake på venterommet sammen med Varingen i 15-tiden, er alt ryddet opp, og hun synes det lukter veldig rent.


Engangstilfelle

Hun vet ikke om det er et engangstilfelle, men hun håper det.

– Det er i alles interesse å få det ordentlig.

Da Varingen tok kontakt, var det viktig for Ann-Kristin å understreke at hun ikke ønsker å klage, men synes likevel det er viktig å si ifra.

– Jeg vil ikke være en sladrekjerring, men hvis sånne ting vedvarer, så kan det hende at venterommet stenges. Vi må bevare det nye som har kommet. Det er mange som bruker venterommet, sier hun og understreker at det derfor oppleves som viktig å fortelle.

– Vil at stasjonen skal være trivelig

Kommunikasjonssjef Stine Strachan i Bane Nor kan fortelle at venterommet faktisk allerede er stengt på grunn av hærverk.

– Det ble stengt i dag, forteller Strachan til Varingen tirsdag ettermiddag.

– Vi vil at det skal være trivelig for alle som er på stasjonen. Det kommer til å være stengt for reparasjoner en stund fremover, men vi åpner så fort vi kan, Strachan.