Mest opplagte aktivitet i helga, med all snøen som kom denne uka, er en skitur i Marka eller i Varingskollen. Forholda er strålende. Best utevær meldes i dag, lørdag. Søndag er det fare for litt sludd og regn.

Varingskollen har åpent som vanlig lørdag og søndag, men lader nok litt opp til den store 60-årsfeiringa fra fredag til søndag neste uke.

Til alle som går tur med hund kan det være grunn til å minne om at rådyra sliter i den djupe snøen nå. Fredag kveld observerte Varingen tre rådyr i lysløypa på Sørli. Så pass på hunden.

I Kulturverket Flammen er det stille før stormen denne helga, i påvente av at Trollskogen Teater har premiere på Trollmannen fra Oz kommende torsdag.

Her er noen arrangementer i helga det er mulig å hive seg med på:

Lørdag klokka 12.00 - 13.00:

Familielørdag med yoga og lesestund i Nittedal bibliotek.

Lørdag klokka 20.30 - 23.00:

Ugletur med start fra Kulturverket Flammen. Bygdas ugler er i gang med territorial vårsang. Eivind Hovin guider oss på en kveldstur der vi kan håpe på å få høre både kattugle, spurveugle og perleugle, skriver Birdlife Nittedal på Facebook.

Søndag klokka 12.00 - 15.00:

Åpen dag i Bygdesamlingen på tunet ved gamle Hagen skole. Salg av vaffel og kaffe og mulighet for omvisning, melder interimsstyret for samlinga.

Lørdag og søndag 12.00 - 17.00:

Lørdag klokka 12.00 åpner Nittedal Kunstforening utstillinga «Abstraksjoner» i Utheim grendehus. Kunstnerne er Gunnveig Nerol, Inger Karthum og Lise Ivarson. Utstillinga er åpen lørdag og søndag fra klokka 12.00 til 17.00, og den henger oppe hele neste uke fram til og med søndag 26. mars.