↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon


913 54 315

Besøksadresse

Mattias Skytters vei 2-4
1482 NITTEDAL
  1. Beskrivelse

Velkommen til Krutt Gastropub!

Vi som har startet opp og driver Krutt Gastropub er fra Nittedal hele gjengen; vi bor sågar i Stasjonsveien alle sammen.

Felles for oss alle tre er at ingen av oss kunne tenke oss et bedre sted å bo og leve i enn akkurat her i Nittedal og at vi gjerne vil gjøre noe for fellesskapet og gjøre dalen vår til et om mulig enda bedre sted å leve i.

Og i oktober 2020 startet vi altså det vi synes dalen har manglet aller mest alt for lenge: et skikkelig utested der man møte andre trivelige mennesker og være sammen, og få servert skikkelig god mat og like god drikke.

Starten av stedet ble litt humpete siden det kom et lite virus og kastet om på alt. Men vi klarte oss gjennom brasene, og etter å ha prøvd oss både med kun takeaway og vært helt stengt noen uker. Vi har fått på plass uteservering, og er godt i gang igjen etter at det endelig ble kontroll på pandemien. Det har dukket opp noen flere utfordringer i form av personellmangel, tøffe økonomiske tider og høye strømpriser, men vi holder det gående med noe begrensede åpningstider.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram (og etter hvert på alle de andre sosiale mediene). Der legger vi ut info om arrangementer og events, spesielle retter på menyen og annet vi måtte komme på.

Hjertelig velkommen til Krutt Gastropub på Mosenteret, alle sammen!