↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

64 84 00 20

Besøksadresse

Storgata 36
2000 LILLESTRØM
  1. Beskrivelse

I over 30 år har Advokatfirmaet Halvorsen & Co vært en totalleverandør av juridisk rådgivning for næringslivet, organisasjoner og privatpersoner.

I Advokatfirmaet Halvorsen & Co har vi spesialiserte advokater som kan bidra med kunnskap innen de aller flere rettsområder. Vi hjelper bedrifter med alt fra selskapsrett og skatt, eiendom til arbeidsrett. Privatpersoner får hjelp med det de skulle ha behov for. Ta en titt på vår hjemmeside for å se noen av rettsområdene vi kan hjelpe deg med.

Hvorfor velge oss? Fordi vårt mål er å være den ledende og foretrukne advokatforbindelsen på Romerike, vil du få hjelp av en advokat med riktig kompetanse- og erfaringsbakgrunn. Våre advokater skal ha et nært samarbeid med deg og arbeide så effektivt som praktisk mulig. Gjennom tett samarbeid er målet at vi sammen finner de gode løsningene.

Vi ønsker å levere de beste kundeopplevelsene. Derfor har vi et styrende prinsipp for firmaets kundeorienterte verdiskaping og utvikling. Din kundeopplevelse skal være at:

  • Vi holder det vi lover
  • Vi leverer alltid kvalitet
  • Vi gjør det vanskelige enkelt
  • Vi sikrer oss at kunden er fornøyd

 

Bærekraft i Advokatfirmaet Halvorsen & Co er definert i tråd med FNs bærekraftmål. Vi har valgt å løfte frem tre av FNs bærekraftsmål, nemlig #3 god helse og livskvalitet, #5 likestilling mellom kjønnene og #8 anstendig arbeid og økonomisk vekst. Det betyr at advokatfirmaets aktiviteter skal sørge for balanse mellom klima og miljø, sosiale forhold, god selskapsstyring og økonomi. Dette skal sikre at fremtidige generasjoner får de samme muligheter som vi har i dag. Advokatfirmaet Halvorsen & Co har lenge bidratt til et tryggere samfunn ved å hjelpe kunder og samfunnet, og vi tar stadig i bruk nye bærekraftige løsninger som igjen skal skape merverdi for våre kunder og samfunnet.

 

Lillestrøm (hovedkontor)

Storgata 36, 2000 Lillestrøm

Tlf. 64 84 00 20

[email protected]

 

Våre avdelingskontorer

Jessheim, Trondheimsvegen 62, 2050 Jessheim

Aurskog, Senterveien 9, 1930 Aurskog

 

Kontakt oss!