Danser i fakkellys ved Nittedal Krudtværk

MØTE MED SKOGENS KONGE: Et av verkene i dansevandringen er et møte mellom to konger; den urbane overmodige som skremmes av mørket, i leting etter skogens konge.

MØTE MED SKOGENS KONGE: Et av verkene i dansevandringen er et møte mellom to konger; den urbane overmodige som skremmes av mørket, i leting etter skogens konge. Foto:

Danseforestillingen «Vær så snill å vær lett på foten her» har urpremiere ved det gamle kruttverket.

DEL

Danseteateret Panta Rei rykker torsdag kveld inn i området rundt Nittedal Krudtværk og inviterer til dansevandring. Åtte dansere som deltar i talentprogrammet Tilt Grow har laget hver sitt lille verk sammen med anerkjente norske eller internasjonale koreografer. Det har blitt til den timelange forestillingen «Vær så snill å vær lett på foten her», der tilskuerne ledes rundt i fakkellys. I alt vises det fire vandringer fra kvart på åtte til halv ti. Arrangørene understreker at det av smittevernhensyn ikke selges billetter ved oppmøte, kun ved forhåndssalg.

Forestillingen settes opp i samarbeid med Talent Norge, Sparebankstiftelsen DNB, Den Norske Opera & Ballett, Kulturverket Flammen, Nittedal Krudtværks venner og Danseverket i Nittedal.

Danseteateret er også aktive under den noe konsentrerte versjonen av Kulturfaktor. 4. september holder de forestilling i Flammen. I forbindelse med denne vises blant annet en flashmob, som nittedalskoret Soul Teens har arrangert i en korversjon. Den samme flashmoben ble før sommeren filmet og redigert i en koronavennlig utgave som skal vises på nett i forbindelse med Kulturfaktor.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken