Gå til sidens hovedinnhold

Dagperle med spennende tospann

Torsdag 6. mai er det endelig klart for en Dagperle i Flammen igjen. Det blir gjenhør med Lars Klevstrand, denne gangen sammen med forfatter Kjartan Fløgstad.

«Etter kvart som åra har gått, har eg til mi eiga forundring... oftare og oftare funne meg på scenen i selskap med, eller tolka av, strålande musikantar», skriver Kjartan Fløgstad i den nye boka «Sandharpesongar». Før Kjartan Fløgstad debuterte som romanforfatter, skrev han to modernistiske diktsamlinger. Siden har den lyriske diktingen vært en slitesterk tråd gjennom

forfatterskapet. I årevis har Fløgstad-tekster vært tonesatt i en rekke ulike stilarter, alt fra klassisk til rock. Noen av disse sangene, i hovedsak tonesatt av Klevstrand, men også av andre, får vi høre i dette programmet, ispedd et utvalg oppleste tekster. Og hvem vet hva som vil skje når disse to herrene gir seg i kast? Fløgstad som leser og rapper og Lars Klevstrand som synger og traderer sin Dolores (gitaren).

Kjartan Fløgstad er forfatter av en rad romaner og mye annet, og han er mottaker av talløse priser. Lars Klevstrand har en karriere som sanger, gitarist, skuespiller og melodisnekker over fem tiår.

I god Dagperle-tradisjon er kaffe og kringle inkludert i billettprisen.

– Velkommen til en fin opplevelse i trygge og smittevennlige omgivelser i Storsalen, sier kulturhusleder Mariann Torsvik.

Kommentarer til denne saken