Gå til sidens hovedinnhold

Dagperle med italienske stemninger

Artikkelen er over 1 år gammel

I høstens andre Dagperle fylles Storsalen i Flammen med sydlige stemninger og sanger.

Torsdag 17. oktober er det tid for en ny Dagperle i Kulturverket Flammen. Den populære arrangementsserien har så langt inneholdt alt fra visesang og cabaret til sekstitallsrock. Denne gangen er det tid for latinske følelser – i et konsertkonsept artistene selv har kalt «Made in Italy».

Inn i varmen

Duoen Lorenzo Nardocci (piano) og Margrethe Førre Nardocci (sanger) har samlet sine favoritter blant italienske sanger, fra de tradisjonelle napolitanske klassikerne til visesanger fra 60-tallet og en del kjente låter fra filmmusikkrepertoaret. Hvem husker vel ikke «Volare» og alle de nydelige melodiene av Ennio Morricone?

Margrethe Førre Nardocci er utdannet i klassisk sang fra Norges Musikkhøgskole, Lorenzo Nardocci har jazzutdanning fra samme sted, i tillegg til lang erfaring og studier fra hjemlandet, Italia. Sammen er ekteparet kjent for å formidle sterkt og ekte fra en rik kulturarv.

– Vi håper riktig mange finner veien fra et høstlig Nittedal og inn i en musikalsk og hyggelig varme med sydlig temperament. Kringle og kaffe er som alltid inkludert i billettprisen, sier kulturhusleder Mariann Torsvik.

Kommentarer til denne saken