Gå til sidens hovedinnhold

Dagperle med humor og fine viser

Kari Svendsen og Kjetil Skaslien gjorde stor suksess da de gjestet Flammen for et par år siden. Torsdag 10. juni er duoen tilbake.

Kari og Kjetil, radarparet som startet sitt samarbeid i forrige århundre, skal igjen ut på tur og glede sitt publikum. Med disse to på scenen kommer sangene som perler på ei snor. De festlige er det mange av, men det blir også sanger med sårhet og melankoli.

Vi får blant annet høre «Ei hel, ei halv ei» og «Fotballkonenes klagesang», i tillegg til mer kjente sanger som «Bare døtt på» og «Marsjkonkurransen».

Energibunten på banjo

Banjo-Kari Svendsen er én av våre mest folkekjære artister. En energibunt med sjarm, smittende humør og glimrende banjospill. Kari er en allsidig artist som spiller på mange strenger og er godt kjent fra både fjernsyn og radio.

Hun har turnert land og strand rundt med forestillingen «Kari går til filmen», en kavalkade over gode gamle norske spillefilmer. Kari samarbeider også med Christiania Fusel & Blågress, og er medlem av gjøglertruppen Gatesangerne, som i tillegg til henne består av Lars Klevstrand, Steinar Ofsdal og Kjetil Skaslien.

Stor sjangerbredde

Kjetil Skaslien er først og fremst kjent for sin spesielle og utradisjonelle bruk av trekkspillet. Både som solist og som akkompagnatør tryller han frem de vakreste toner uansett sjanger. Han er født i Grue Finnskog, og mye av melankolien i hans komposisjoner stammer fra de trolske, dype skogene.

Som akkompagnatør for et utall kjente norske solister viser han i full bredde sin store musikalitet. Noen vil hevde at han fremdeles er kjent som den som har verdensrekorden i hurtigspill på «Tiger-rag» - med og uten votter!

Vårens siste

Kulturhusleder Mariann Torsvik er veldig glad for å kunne tilby gode kulturopplevelser i Flammen igjen.

– Kaffe og kringle er som alltid inkludert i billettprisen, og vi ønsker alle velkommen inn i en sval Storsal torsdag 10. juni. Dette blir denne vårens siste Dagperle, og vi føler oss sikre på at det blir et flott punktum, avslutter hun.

Kommentarer til denne saken