En rutinekontroll har avdekket mistanke om salmonella i en karbonadedeig fra Coop, melder dagligvarekjeden.
– Prøven er ikke enda bekreftet positiv, men vi velger å trekke produktet av føre-var prinsippet til endelig svar foreligger, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i en melding fra Coop.
Kundene skal være trygge på den maten de kjøper hos Coop, understreker Kristiansen.
– Så selv om det ikke medfører helsefare å spise produktet så lenge det er varmebehandlet slik det står på pakken, ønsker vi likevel å være på den sikre siden og trekker derfor produktet fra alle våre butikker.
Produktet det gjelder er produsert 11.03.2020. Det er: Coop Karbonadedeig 400 g, holdbarhet 29.03.2020 med Batchnummer 0113802.
Coop oppfordrer alle kunder som har kjøpt produktet med den spesifikke holdbarhetsdatoen og batchnummer om å levere det tilbake til butikk, slik at de kan få refundert pengene, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.
Det aktuelle produktet er nå fjernet fra butikkene.