Det er et godt uthvilt CC Cowboys som, etter frivillige og ufrivillige pauseår, endelig er ute og spiller igjen. Bandet har brukt de siste årene til å gå inn og ut av studio, skrive nye låter og øve på gamle. Nå er bandet endelig i gang med turné, og for første gang stopper de også i Nittedal.

Ventet, ønsket og savnet

– Lyden og synet av publikum, med allsang, liv og applaus, dere er ønsket, ventet og savnet. Håper vi sees, sier bandets frontfigur, Magnus Grønneberg. Han lover at hver kveld kommer til å bli intet mindre enn magisk, og at de seks gutta i bandet er mer enn klare for det hele.

CC Cowboys har turnert uten stans i tre tiår og blitt en del av det norske folks felles identitet. De har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. I år har bandet sluppet ny musikk, og et forsterket liveband gleder seg til å legge ut på veien med nye og gamle favorittlåter i repertoaret.

Sommeren 2021 spilte CC Cowboys fire konserter sammen med Kringkastingsorkestret (KORK) i Holmenkollen. Det ga mersmak, og i sommer slo de to bautaene sammen sine krefter på nytt. Tre konserter med KORK sto på sommerens turnéliste. I tillegg ble konserten fra i fjor et TV-program på NRK og en fysisk og digitalutgivelse.

Billetter igjen

Agne Sæther har valgt å takke for seg etter 32 år bak slagverket i CC Cowboys. Det er uten dramatikk, og CC Cowboys ønsker Agne lykke til videre. I år er det Henrik Maarud som tar over stikkene. Henrik startet sin musikalske karriere som fireåring med bror Amund, og har siden vært en travel og ettertraktet trommis.

– Vi gleder oss til CC Cowboys skal sette fyr på Flammen 17. november, og det er en håndfull billetter igjen, om noen er i det impulsive hjørnet, sier kulturhusleder Mariann Torsvik. Hun opplyser at konserten spilles for et stående publikum.