Gå til sidens hovedinnhold

Catherine Nesheim stiller ut på Utheim

Lørdag 25. september kl. 12.00 åpner Nittedal Kunstforening utstillingen «Med kjærlig hilsen», av billedkunstner Catherine Nesheim.

Utstillingen består av malerier og skulpturer. Bildene beskriver lengsel, håp og kjærlighet i det som generasjoner har lagt ned. Det vil si stilleben som har elementer i seg fra eldre generasjoner som har gått bort. Kjolene likeså, båret med stolthet av kvinner i slekta.

Nesheim har sin kunstutdannelse fra Pratt Institute, School of Art and Design i New York City og M.F.A. fra Kent State University i Ohio. Hun er oppvokst i USA av norske foreldre og er nå bosatt i Vestfold.

Av offentlig bygg som er smykket ut med Nesheims arbeider kan nevnes Statskraftverket i Alta og Jernverket i Mo i Rana.

Hun har hatt utallige separatutstillinger fra Svalbard til Fredrikstad, og har deltatt på Nordnorsken og Østlandsutstillingen. Hun har også vært representert ved Venable Neslage Gallery og Capricorn Gallery i Washington D.C.

Kunstneren har i tillegg vist arbeidene sine på utstillinger i Rovaniemi, Luleå, St. Petersburg og Moskva. Catherine Nesheim gleder seg til å vise frem sine arbeider og håper mange tar turen innom Nittedal Kunstforening i perioden fra 25. september til 3. oktober.

Kunstforeningens amatørutstilling, som ble utsatt fra i vår, er også i gang, og verkene vil henge fast i storsalen noen uker framover.

Det er en del arrangementer der i ukedagene, men utstillingen kan beskues i periodene 5.-7. oktober og 19.-21. oktober fra klokka 18 til 20.

Kommentarer til denne saken