Utstillingen består av malerier og skulpturer. Bildene beskriver lengsel, håp og kjærlighet i det som generasjoner har lagt ned. Det vil si stilleben som har elementer i seg fra eldre generasjoner som har gått bort. Kjolene likeså, båret med stolthet av kvinner i slekta.

Nesheim har sin kunstutdannelse fra Pratt Institute, School of Art and Design i New York City og M.F.A. fra Kent State University i Ohio. Hun er oppvokst i USA av norske foreldre og er nå bosatt i Vestfold.

Av offentlig bygg som er smykket ut med Nesheims arbeider kan nevnes Statskraftverket i Alta og Jernverket i Mo i Rana.

Hun har hatt utallige separatutstillinger fra Svalbard til Fredrikstad, og har deltatt på Nordnorsken og Østlandsutstillingen. Hun har også vært representert ved Venable Neslage Gallery og Capricorn Gallery i Washington D.C.

Kunstneren har i tillegg vist arbeidene sine på utstillinger i Rovaniemi, Luleå, St. Petersburg og Moskva. Catherine Nesheim gleder seg til å vise frem sine arbeider og håper mange tar turen innom Nittedal Kunstforening i perioden fra 25. september til 3. oktober.

Kunstforeningens amatørutstilling, som ble utsatt fra i vår, er også i gang, og verkene vil henge fast i storsalen noen uker framover.

Det er en del arrangementer der i ukedagene, men utstillingen kan beskues i periodene 5.-7. oktober og 19.-21. oktober fra klokka 18 til 20.