Når koret først skulle invitere bygda til ball i storstua i Flammen skjønte de fort at de trengte litt ordentlig musikk, noe med «trøkk» i. Men de trengte ikke tenke lenge før de fant den ideelle partneren til dette. De gikk til naboen, storbandet Stua 17. De to samarbeidet sist i 2018, og det var så vellykket at begge ønsket å gjøre det igjen.

Alder ingen hindringOm seg selv sier Stua 17 at de er et allsidig storband som spiller dansbar musikk, fra klassiske swinglåter av Basie, Miller og Ellington til latinamerikanske rytmer. Her skal det være mulig for alle å finne musikk som passer til dansefoten sin. Noen av låtene Stua 17 vil spille i Flammen er Happy, It don’t mean a thing, Sway( cha cha), Mas que nada ( samba) og I will survive.

Single som par

–Det er allerede solgt mange billetter og aldersspredningen er stor, det er tydelig at alle har lyst på en dansefest hvor det også serveres god mat og drikke, sier leder for arrangementskomiteen Bergljot Øyrehagen Geist.

– Og lurer du på om det er krav til å ha med en date, så er svaret et helt klart «nei». Her kan alle komme, single som par, venner og venninner. La ikke en manglende date være noen unnskyldning for å være hjemme.

Sykle igjennom garderobenEt ball er selvsagt en god anledning til å finne frem finstasen, men alle har garantert noe som egner seg i egen garderobe. Den lille sorte, den store lange, skjørt, jakke, bukse, dress, det er bare å velge det som er mest komfortabelt til en lang kveld med mat og dans.

Hva kan vi «bjuda på»

– Vi i koret kan love musikalske perler gjennom hele kvelden, med et visst James Bond-preg. «Skyfall», «Goldfinger», «Diamonds are a girl’s best friend», «Big Spender», «Unforgetable» og «For Your Eyes Only» er bare noe av det du kan glede deg til. Dansefoten skal få nok å bryne seg på.

– Huset Bar & Kjøkken leverer nydelig mat. I tillegg sørger vi for at væskebalansen opprettholdes gjennom salg av godt drikke i baren «Shaken, not stirred». Vi håper vi ser mange av dere neste lørdag, for vi kan ikke vente med å by opp til dans, avslutter Bergljot Øyrehagen Geist.

Frist allerede nå lørdag

Billettene kjøper du på Flammen.no, og du har ikke så god tid. For at Huset skal få kjøpt inn mat til alle, er påmeldingsfristen satt til 22.2.

Neste gang skuddårsdagen er på en lørdag er i 2048. Litt lenge å vente hvis du lar denne sjansen gå fra deg.