Gå til sidens hovedinnhold

Bursdag og julehilsener i kommunestyret

Tross nærmere 30 saker på kartet inkludert årsbudsjettet for 2021 tok kommunestyret seg tid til både bursdagshilsener, sanginnslag og julehilsener i mandagens møte.

Siden møtet foregikk på Teams hadde fungerende ordfører Inge Solli juksa litt og allerede overlevert blomstene til Arbeiderpartiets Iren Beisvåg, som fyller 50 år tirsdag 15. desember. Den andre buketten er imidlertid ikke delt ut ennå. Den skal rådmannen ha, for Finn Christian Brevig runder 60 år i romjula, kunne Solli opplyse.

Nittedal Barne- og Ungdomskor stod for kulturinnslaget direkte fra Flammen. De unge sangfuglene fremførte «Himlen i min favn» og «Himmel på jord» etter at kommunestyret hadde vedtatt å ta imot 25 flyktninger i 2021.

Da flertallets budsjettforslag var banket igjennom fikk rådmann Brevig ordet til en julehilsen. Han var lenge borte i sommer og høst, og syntes derfor det var godt å se at politikerne både har bevart engasjementet og humøret.

Han takket også alle ansatte for en formidabel innsats i kriseåret 2020. – Alle tjenestene er utført og koronasmitten er holdt nede. Det er enestående godt levert. 2021 vil fortsatt by på utfordringer, men jeg tenker året også byr på muligheter. Godt utførte tjenester og innbyggernes beste vil fortsatt stå i fokus, men først håper jeg alle får mulighet til en god julefeiring, sa rådmannen.

Fungerende ordfører Inge Solli avsluttet det hele litt over halv elleve, seks og en halv time etter møtestart, med et lite juledikt:

Selv om det til tider kan være litt stritt,

er det også viktig å roe ned,

for når treet er pyntet og landskapet hvitt,

kan man finne den virkelige julefred.

Kommentarer til denne saken