Nå kan du gifte deg på toppen av Varingskollen

VALGFRITT: Noen drømmer kanskje å bli smidd i hymnens lenker i Varingskollen. Ja, det får vi til, lover Nittedals ordfører (Foto: Randi Bærum).

VALGFRITT: Noen drømmer kanskje å bli smidd i hymnens lenker i Varingskollen. Ja, det får vi til, lover Nittedals ordfører (Foto: Randi Bærum). Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Hvis noen sørger for transport, gjør jeg gjerne bryllup på toppen av Varingskollen, sier ordfører Hilde Thorkildsen.

DEL

Første januar 2018 ble det kommunenes oppgave å vie par som ønsker å gifte seg borgerlig. I Nittedal har allerede flere par blitt viet av ordføreren. I praktfulle omgivelser i storsalen i kulturhuset Flammen har brud og brudgom avlagt løfter i pomp og prakt verdig ett hvert brudepar.

Men selv om Flammen er et flott sted for bryllup, er det mange som drømmer om å gifte seg et helt spesielt sted. Kanskje du drømmer om å bli smidd i hymens lenker på toppen av Varingskollen? Kanskje dere har en hytte som betyr spesielt mye for dere? Eller kanskje dere har lyst til å gifte dere i deres egen hage? Eller et helt annet sted? På kommunens hjemmeside utfordres nittedalspar som går i giftetanker om velge fritt hvor i bygda de ønsker å bli smidd i hymnens lenker.

– Jeg reiser mer enn gjerne ut for å vie par, smiler ordfører Hilde Thorkildsen.

– Det er mye som er moro med å være ordfører. Å vie par er noe av det aller vakreste jeg har fått lov til å gjøre. Det er fantastisk flott. Og jeg vil gjerne at par skal få lov til å gifte seg der de selv vil, sier ordføreren.

Det finnes nesten ingen grenser for hvor ordfører Hilde kan gjennomføre bryllup.

Men det spørs om jeg kan gjennomføre seremonien i fallskjerm eller i dykkerdrakt, ler hun.

– Men det meste er mulig, og jeg er åpen for forslag, sier Hilde Thorkildsen.

Ønsker du å vite mer om hvordan du går fram for å gifte deg borgerlig? Vi har en egen side med mer informasjon her.Artikkeltags