Gå til sidens hovedinnhold

Tre om leilighetene på Mo: – Jeg og fruen trives så godt der vi bor nå, fritt og fint på Rudstein.

Artikkelen er over 2 år gammel

Kunne du ha tenkt deg å bo i ny leilighet på toppen av Mosenteret?

Reidar Løvås, Rudstein.
– Nei. Jeg og fruen trives så godt der vi bor nå, fritt og fint på Rudstein. Så det blir ikke aktuelt for oss. For all del, de nye leilighetene blir bra for dem som kommer til å bo der. Jeg synes det er viktig at senteret utvides med flere butikker også, slik at man får dempet noe av handelslekkasjen. Da blir området mer attraktivt. Nå finnes det snart ikke et serveringssted lenger i Nittedal, og det er for dårlig.

Fredrik Marti, Skillebekk.
– Akkurat nå er jeg nok for ung til å kjøpe leilighet, men i fremtiden kunne dette absolutt vært aktuelt. Jeg vil nok aller helst flytte til Oslo, men prisene blir for høye der, så Nittedal er også et alternativ. Utifra tegningene synes jeg at dette prosjektet ser fint ut. Det er bare positivt at Nittedal sentrum bygges ut, med flere boliger og butikker, og at det skjer mer her. At bygda blir mer urban er bare bra, så slipper man å reise så ofte til Oslo eller Lillestrøm.

Bjørg Hexeberg, Rotnes

– Det nye prosjektet ser veldig hyggelig ut med den grønne bakgården, og variasjonen i høyder. Jeg ser for meg at det vil yre av liv der. Rommene ser lyse og fine ut. Jeg kunne nok ikke tenke meg å bo der selv, men det er fordi jeg trives best med naturen enda tettere innpå, og litt mer for oss selv, men det er så klart praktisk å bo nært servicetilbud og offentlig transport.

Kommentarer til denne saken