Stein Torleif Bjella leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av. Nå kan Nittedal bare glede seg til et dypdykk av en konsert ned i Bjellas låtunivers. Sørgmodig glede og romantisk hjartesorg på en og samme kveld.

Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. To år senere innkasserte oppfølgeren «Vonde Visu» Spellemannsprisen. «Heim for å døy» avsluttet triologien i 2013, med førsteplass på VG-lista.

I 2017 debuterte Bjella som forfatter da diktsamlinga «Jordsjukantologien Nr. 1» ble utgitt til meget gode kritikker. Samme år ble teaterstykket «Kan nokon gripe inn», basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på det Norske Teateret.

Produktive Bjellas låtkatalog begynner å bli temmelig feit, og han har også bl.a. mottatt Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen. I fjor kom Bjellas sjette soloalbum; «Øvre-Ål Toneakademi», også det ble mottatt med strålende anmeldelser.

Konserten var egentlig planlagt i april, men ble som så mye annet utsatt. Men nå kan endelig Bjella høres i Storsalen på Flammen.