Gå til sidens hovedinnhold

Ber alle rundt 4. og 5. trinn på Slattum ha negativ koronatest før de drar på vinterferie

Nittedal kommune stenger fredag ned Slattum skole etter at lærer testet positivt på korona.

– En ansatt ved Slattum skole har fredag testet positivt for Covid 19. Det er sannsynlig at dette er UK- varianten av koronaviruset. Vi vurderer situasjonen slik at det er nødvendig å sende hjem alle elever fredag. Dette gjør vi for å begrense spredning av smitte, skriver kommunikasjonssjef Kristian Westgård i en pressemelding.

– Vi oppfordrer alle med tilknytning til 4. og 5. trinn ved Slattum skole om å ikke reise på vinterferie før de har fått negativt svar på koronatest, skriver Westgård.

Nittedal har gjort en avtale med Oslo kommune om at personer med tilknytning til Slattum skole kan teste seg i på Rommen teststasjon. Dit kan du kjøre uten timeavtale - det er drop-in.

Les også

Mutert virus ved Hakadal ungdomsskole

I tillegg økes kapasiteten på teststasjonen ved Rådhuset. Bestill time hit på www.nittedal.kommune.no.

– Dersom det byr på problemer å bestille tid, anbefaler vi Rommen teststasjon som har god kapasitet. Alle som bor i Nittedal kan bruke teststasjonene i Oslo, for eksempel Rommen, opplyser kommunikasjonssjefen.

Tre elever på 5. trinn har tidligere testet positivt i tillegg til læreren på 4. trinn som testet positivt i dag - fredag.

Slattum skole har i dag 440 elever og 60 ansatte.

Les også

Åpner opp for skjenking, trening og handel på kjøpesenter

ENDRING: I den opprinnelige meldingen ble det gitt beskjed om at negativ koronatest før vinterferie gjaldt alle elever, ansatte, foresatte og andre med tilknytning til Slattum skole. Denne meldingen er siden blitt presisert til å gjelde elever, ansatte, foresatte og andre med tilknyttet til 4. og 5. trinn ved Slattum skole.

Kommentarer til denne saken