Behovet for informasjon har aldri vært større enn det er nå. Derfor har Amedia, som eier Varingen og 73 lokalaviser over hele landet, for en avgrenset periode åpnet den store katalogen av lokalaviser. Abonnentene har fått tilgang til så godt som alle avisene.

- Unntakstilstanden som er oppstått som følge av koronaepidemien gjør at avisene må utøve sitt samfunnsansvar og sin rolle som nyhetsformidler på en særskilt måte, skriver direktør for forbrukermarked i Amedia, Haakon Johansen, i en internmelding til alle ansatte.

Les aviser på Vestlandet eller i Nord-Norge

Amedia har mandag ettermiddag rullet ut tilgangen for Varingens lesere. De over 70 lokalavisene over hele landet har til sammen en bred tilgang på nyheter i små og store lokalsamfunn. Nå kan leserne våre gå inn i lenken nederst i saken, gjøre ett klikk og velge mellom Amedias aviser. Som et eksempel kan nittedøler med slekt i en fjord på Vestlandet lese lokalnyheter fra akkurat denne plassen, forutsatt at lokalavisa der er en Amedia-avis.

- Tilgangen til alt plusset innhold fra hele Amedia-universet vil være tilgjengelig til utgangen av april måned for disse abonnentene. Med dette offensive grepet vil avisene hjelpe folk å forstå hvordan korona-situasjonen påvirker dem og deres nærmiljø, men også hvordan det påvirker familie og venner og folk de bryr seg om i andre deler av landet, sier Johansen.

Her finner du alt om den midlertidige supertilgangen, samt en oversikt over hvilke aviser du kan lese.