Som de fleste andre lagene startet jentene fra Nittedal litt koronarustne, og det var tydelig at det var nesten ett år siden forrige kamp. Det tok derimot ikke lang tid før jentene fikk opp tempoet og fant tilbake til gamle kunster. De endte til slutt på en solid 2. plass og sikret lagets første pokal.

Resultatet etter grunnspillet var to klare seirer og ett like klart tap, men det holdt til semifinale. Wolves hadde slått Tunets 2. lag 6-1 i innledende runde, men i semifinalen hevet Tunet seg betraktelig samtidig som mye tydet på at Wolves-jentene slapp seg litt ned og tok seieren på forskudd. Resultatet ble en dramatisk semifinale. Wolves var hele tiden i føringen, men Tunet svarte umiddelbart hver gang. Kampen endte 3-3 etter ordinær tid og måtte avgjøres på straffeslag. Forskjellen mellom lagene ble Nittedals keeper Maren Mitacek som gjorde sin beste kamp da det gjaldt som mest og holdt buret rent i straffeslagkonkurransen.

I finalen møtte ulvene Tunets 1.lag. Dette er med god margin Norges klart beste jentelag i denne aldersgruppen, men Wolves gikk offensivt ut og scoret først. De hang godt med de første 7-8 minuttene, men etter hvert var Tunet rett og slett for gode, så det endte med et klart tap. Men skuffelsen gikk fort over da laget fikk sin første pokal.

– Utrolig morsomt å endelig få spille kamper igjen, sier trener Kim Ødegaard. – Vi kan se at jentene har savnet kampene og nå tydelig har det veldig gøy. Turneringen har gitt mye bra lærdom og erfaring å ta med seg i treningsarbeidet videre utover høsten og til seriestart om noen få uker. Nå krysser vi fingrene for at det blir noe som ligner en normal sesong. Og så må jeg få lov til å legge til at trenerne er umåtelig stolte av jentene, sier han.